Quake Champions Kapalı Beta (12-21 Mayıs 2017)


Bir süredir beklenen ve Arena FPS oyunlarına yeniden bir heyecan ve popülarite getirmesi muhtemel Quake Champions sonunda Playtest adıyla bir kapalı betaya girdi. Kapalı beta denmesine rağmen şu anda isteyen herkes giriş key(kodları) kolayca elde edebilmekte ve oyuna giriş yapabiliyor. Yani kapalı betadan daha çok biraz iş isteyen bir açık beta görevi görüyor. Biraz işi açmak gerekirse; oynamak için yapmanız gerekenler şunlar:

  •  Oyunun sitesine gidip sağ üstte bulunan "GET BETA KEY"e tıklayın. Daha sonra sizden bir e-mail adresi istiyor, kullandığınız hatta varsa Bethesda hesabınız bağlı olduğu e-mail adresini girebilirsiniz. Bu işlemi de tamamlayınca giriş key 'ini direk elde edebiliyorsunuz. Oyunu indirmek içinse bu kodu Bethesda 'nın sitesinde hesabınıza giriş yaparak hesabınıza ekliyorsunuz ve indirip oynamaya hazırsınız.
Oyunun şu anda 9.20GB gibi bir indirme boyutu var. Umarım yakın zamanda düzenlenen AKK kuralları ve gece 2'den sonra hiç var olmayışı çabuk bir şekilde indirmenize yardımcı olur. 


Şimdi bu güzel gözüken Bethesda ofislerinde çıkma oyunun Sistem Gereksinimlerine gelelim. Oyunu indirirken verilen bilgi şu şekilde: 


Umarım benimkinden daha iyi bir bilgisayara sahipsinizdir ve tavsiye edilen değerleri karşılayabiliyorsunuz. Ama benim gibiyseniz ve iyi değerler alamayacağınızı bile bile oynamak istiyorsanız başka herhangi bir şeyin de sizi durdurmasına izin vermeyin. Herkese iyi eğlenceler dilerim..



Yorumlar